Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

Kære gymnaster og instruktører.

Vi håber i alle har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år.

Der genåbnes for træning igen fra i morgen d. 5/1-22, der er stadig om krav mundbind fra 12 år, når man færdes i hallen, dette kan tages af når man skal træne, man skal huske at spritte hænder inden man går ind i hallen/salen, samt være omklædt hjemmefra. Der er adgang til sprit i hallen og salen så man undervejs kan spritte/aftørre redskaber m.m.

Har man symptomer bliver man selvfølgelig hjemme fra træning.

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik

Vi er en forening med cirka 400 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Info om anvendelse af billeder
Vær opmærksom på, at AIK 65 Strøby Gymnastik forbeholder sig ret til at anvende situationsbilleder fra foreningens hjemmeopvisning på hjemmesiden. Ved henvendelse til foreningens bestyrelse imødekommes en persons ønske om at fjerne et givent billede fra hjemmesiden igen.