Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

Skal du tilmeldes DGI Storstrømmen/AIK 65 Strøby Gymnastik Junior Nord, gå ind under event og tilmeld.

Tilmelding til sæson 21/22 åbner d. 8/8-21 se under holdprogram 21/22

Vi har fundet instruktør til Spring 6-9. klasse tirsdag, holdbeskrivelse og tilmelding kommer snarest.

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik

Vi er en forening med cirka 450 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Info om anvendelse af billeder
Vær opmærksom på, at AIK 65 Strøby Gymnastik forbeholder sig ret til at anvende situationsbilleder fra foreningens hjemmeopvisning på hjemmesiden. Ved henvendelse til foreningens bestyrelse imødekommes en persons ønske om at fjerne et givent billede fra hjemmesiden igen.