Efterår 2021 til Forår/Sommer 30.08.2021  -  26.06.2022
Vejledning

Spring 3-5. klasse (SP02)

Holdet er for drenge og piger, der gerne vil springe og have det sjovt med gymnastik. Vi skal lave god grundtræning, springgymnastik, spring på redskaber, samt rotationer i luften og en rytmisk serie til opvisning. Holdet træner frem til DGI sommeropvisning i midt juni. Der kan komme extra udgifter til dragter.

Torsdag Hal 2 kl. 17.00-18.20 start 2/9-21 

 
Tilmeld/Læs mere - (0)

Spring 6-9. klasse (SP03)

Spring 6-9. klasse er et hold der fokuserer på at udvikle sig ikke kun springmæssigt men også rytme. Vi er 2 drenge Zion og Oscar der begge lige har afsluttet 2 år på Gymnastikefterskolen Stevns. Vi vil gerne lære jer en masse fede serier og nogle nice spring, som i skal ud og vise til forskellige opvisninger. Vi kommer til at fokusere meget på at få alt til at se godt ude og lave det fedt. Vi kommer til at springe en hel masse, lave en masse feder serier og bare ha det mega sjovt. Vi håber i vil være med til at dele den her fede oplevelse med os. Holdet træner frem til DGI sommeropvisning midt juni.

Der kan være extra udgifter til dragter 

Tirsdag Hal 2 kl. 18.30-19.50 start 31/8-21


Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga Mindfulness (YO2)

Jeg underviser den blide yoga mindfulness med stor fokus på indre ro og dybe vejrtrækninger. Min yoga form er set som en behandlingsform, hvori jeg giver konkrete redskaber hver gang til at opbygge en go, sund og stærk krop med indre ro, tid til vejrtrækning, stilhed, reflektion, sundhed indefra. Læren om at give slip, synke ud af hovedets 60-80.000 tanker og ned i kroppen. Jeg guider dig. Og motiverer dig til at lære at bruge vejrtrækningen bevidst. Gennem brug af vejrtrækningen kan sygdom, stress og smerte i kroppen formindskes og endda helt undgåes! Øvelserne stammer fra Hatha Yoga og muskel afspænding, vejrtrækning, meditation, krops kontakt og kropsholdning og en dybere forståelse for din egen krop og dens sprog.

Bliv ven med din krop gennem yoga, vejrtrækning, meditation og læren om og brugen af mindfulness i din hverdag! Namaste

Onsdag Lille Sal kl. 19.10-20.30 start 1/9-21
Tilmeld/Læs mere - (0)

Yoga (YO1)

En time fyldt med træning, nærvær, nydelsesfuld yoga, bevægelse, afspænding og mindfulness. Sat sammen med vejrtrækningen. Du behøver ingen erfaring for at kunne deltage. Jeg skræddersyer træningen til dig, til holdet med lethed - flow og bevægelse i et nydelsesfyldt tempo, gjort på en måde der er tilpasset holdet. Vi begynder med åndedræts - og vejrtræknings øvelser, tilsat blide yoga øvelser gjort i et behageligt tempo. Her er der plads til dig. Til dine udfordringer i såvel krop som sjæl. Øvelserne er blide og skånsomme. Vi vil være liggende og siddende i støttende stillinger. Afslutningsvis vil der være en skøn mindfulness meditation hvor jeg guider dig igennem. Min yogaform gør det muligt for dig at tilpasse din krop og dine behov. Jeg ser dig, lytter til dig. Jeg rummer dig. Jeg forstår dig. Jeg tager hånd om dig. Jeg vil være lyttende, nærværende og opmærksom på dig. Du får tid til at tune ind, lytte til og mærke din krop gennem min yoga. Her er der plads til Dig

Onsdag Lille Sal kl. 18.00-19.00 start 1/9-21

Tilmeld/Læs mere - (0)

Dancefitness (DAF)

Dance Fitness er en skøn blanding af forskellige dansearter: disco, latin, swing, hip hop og hvad vi ellers lige finder i danseskoene. Vi starter med at varme lørdags-morgenkroppen op, men er hurtigt på benene. Derefter handler det om benarbejde til god musik, og ja, vi tager også arme i brug, så regn med at blive motorisk udfordret på den gode måde. Oftest ender det i et grin, og så prøver vi igen, indtil vi køler ned, strækker ud og er klar til weekendens øvrige gøremål, med en varm krop og en følelse af momentalt overskud.

Lørdag Lille Sal kl. 9.00-10-00 start 4/9-21 pris 30 kr. pr. gang
 
Tilmeld/Læs mere - (0)

X-Fit x 2 (XFIT)
X-fit er et CrossFit inspireret mix-hold til dig, som ønsker at komme i form - eller blot forbedre din nuværende form. Træningen består af varierende funktionelle øvelser, som udføres primært ved brug af egen kropsvægt. Der lægges vægt på kroppens mobilitet, stabilitet/kernestyrke, balance, dynamisk styrke samt eksplosionskraft og udholdenhed. Træningsformen tager hensyn til deltagernes forskellige fysiske udgangspunkt, herunder deltagere med skader - så alle kan være med og profitere! 
 
Mandag Hal 2 kl. 17.45-19.15 start 30/8-21 
Lørdag Hal 2 kl. 08.00-09.30 start 5/9-21
Ved afbud gives sms-besked til Diana på 40965957 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Functional Crossfit for mænd (FC)

Med inspiration fra CrossFit, cirkeltræning og gymnastikken er ambitionen at skabe et hold for MÆND, hvor kondition, styrke og balance bliver trænet, samtidig med vi har det sjovt. Så hvis du ønsker at komme i bedre form, styrke muskulaturen og få pulsen op, så er dette hold stedet for dig. ALLE kan være med.

Torsdag Hal 2 kl. 20.00-21.20 start 2/9-21

 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Kickboksning 7-17 år (CKjun)

Combat/Kickboksning 7-17 år

Efter stor succes på voksen holdet Combat/Circuit åbner AIK Gymnastik op for Combat/Kickboksning for et hold 7-17 år.                                                                    Piger og drenge, dette hold er særligt tilrettelagt børn og unge. Holdet henvender sig både til børn og unge, der gerne vil brænde noget krudt af på en sjov og anderledes måde, men også til dem, der er interesseret i at lære kampsport allerede fra en tidlig alder.

Undervisningen er en blanding af styrketræning og teknikker med slag og spark fra kickboksning.

Undervisningen foregår primært 2 og 2, så har man en god ven eller veninde er det oplagt at i begge kommer forbi og får en prøvetime.

Gennem denne træning får børn og unge opbygget selvtillid og disciplin, som de kan tage med sig til andre dele af deres liv. Jo længere tid de træner, og jo mere de falder for træningen, desto mere kan de tage med sig til senere brug. Der bliver altid lagt vægt på at spark og slag kun hører til i træningssalen her hos os. Det er det mentale, der kan tages i brug alle steder.

Det anbefales at de unge har egne handsker og benskinner med. 

Træner Kenneth Schiønnemann er tidligere amatør Kickbokser og uddannet massør, så der er stor fokus på at minimere skader samt opbygge en form hvor kroppen kan følge med.

Søndag lille sal kl. 9.00-10.30 start 5/9-21 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Step og Styrke (STEP)

Step og Styrke er for dig, der ønsker at forbedre din kondition og styrke. Vi træner koordination på steppen, styrke og konditionstræning med høj intensitet. Step-koreografien bygges langsomt op (en fordel at kende til step) og sværhedsgraden øges gradvist. Vi bruger forskellige redskaber, f.eks. elastikker, bodybars og håndvægte til styrkedelen.

Mandag Lille sal kl. 17.15-18.15 start 31/8-21 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Circut tirsdag (CB-ti)

I Combat/Circuit har vi elementer med fra kickboxing, Thai-Bo og boksetræning. Vi træner sparke og bokse tekniker samt intensiv konditionstræning. Der vil IKKE være sparring mellem hinanden, men en del af træningen kan godt foregå 2 & 2. Vi træner på/med sandsække, sparke pads, vægte, elastikker, bodybars, kettlebells osv. 

Holdet henvender sig til alle der ønsker, at få sved på panden, styrke balancen, bedre styrke/kondition samt selvtillid. Vi starter fra bunden og bygger langsomt op.

Tirsdag Lille sal kl. 19.00-20.20 start 31/8-21
 
 
 
 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Circut torsdag (CB-to)

I Combat/Circuit har vi elementer med fra kickboxing, Thai-Bo og boksetræning. Vi træner sparke og bokse tekniker samt intensiv konditionstræning. Der vil IKKE være sparring mellem hinanden, men en del af træningen kan godt foregå 2 & 2. Vi træner på/med sandsække, sparke pads, vægte, elastikker, bodybars, kettlebells osv. 

Holdet henvender sig til alle der ønsker, at få sved på panden, styrke balancen, bedre styrke/kondition samt selvtillid. Vi starter fra bunden og bygger langsomt op.

Torsdag Lille sal kl. 19.00-20.20 start 2/9-21
Tilmeld/Læs mere - (1)

X-fit Mandag (XfitM)
X-fit Mandag er for dig der kun kan træne om Mandagen.
X-Fit er et CrossFit inspireret mix-hold til dig, som ønsker at komme i form - eller blot forbedre din nuværende form. Træningen består af varierende funktionelle øvelser, som udføres primært ved brug af egen kropsvægt. Der lægges vægt på kroppens mobilitet, stabilitet/kernestyrke, balance, dynamisk styrke samt eksplosionskraft og udholdenhed. Træningsformen tager hensyn til deltagernes forskellige fysiske udgangspunkt, herunder deltagere med skader - så alle kan være med og profitere! 
 
Mandag Hal 2 kl. 17.45-19.15 start 30/8-21
Ved afbud gives sms-besked til Diana på 40965957 
Tilmeld/Læs mere - (1)

X-Fit Lørdag (XfitL)
X-fit LØRDAG er for dig der kun kan træne om Lørdagen.
X-Fit er et CrossFit inspireret mix-hold til dig, som ønsker at komme i form - eller blot forbedre din nuværende form. Træning består af varierende funktionelle øvelser, som udføres primært ved brug af egen kropsvægt. Der lægges vægt på kroppens mobilitet, stabilitet/kernestyrke, balance, dynamisk styrke samt eksplosionskraft og udholdenhed. Træningsformen tager hensyn til deltagernes forskellige fysiske udgangspunkt, herunder deltagere med skader - så alle kan være med og profitere! 
 
Lørdag Hal 2 kl. 08.00-09.30 start 5/9-21
Ved afbud gives sms-besked til Diana på 40965957 
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Circut x 2 (CB-x2)

I Combat/Circuit har vi elementer med fra kickboxing, Thai-Bo og boksetræning. Vi træner sparke og bokse tekniker samt intensiv konditionstræning. Der vil IKKE være sparring mellem hinanden, men en del af træningen kan godt foregå 2 & 2. Vi træner på/med sandsække, sparke pads, vægte, elastikker, bodybars, kettlebells osv. 

Holdet henvender sig til alle der ønsker, at få sved på panden, styrke balancen, bedre styrke/kondition samt selvtillid. Vi starter fra bunden og bygger langsomt op.

Tirsdag Lille sal kl. 19.00-20.20 start 31/8-21                                                      Torsdag Lille sal kl. 19.00-20.20
Tilmeld/Læs mere - (1)

MiniTummel 2-12 måneder (MiniT)

MiniTummel – 2-12 måneder

Er du på barsel og savner inspiration til aktiviteter med din lille, så læs videre her.

MiniTummel er bevægelse, leg og sansestimulering, hvor vi udvikler babyernes motorik og har særligt fokus på deres 3 primærsanser, balance, muskel/led og følesansen.

Aktiviteterne tilrettelægges efter børnenes udviklingstrin og alt foregår i tæt kontakt med mor/far.

Dette hold udbydes i samarbejde med Mette Aagaard. Mette driver Det Sansemotoriske Hus i Køge, hvor der udbydes Sansemotorik til mødregrupper og på mindre hold, træning til motoriskudfordrede børn samt børneyoga. Mette er uddannet lærer, sanseterapeut og instruktør i baby/børnegymnastik. Hun har stor erfaring i at undervise og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børns læring og motoriske udvikling.

For at deltage på dette hold, skal man have en medlemsprofil hos gymnastikforeningen.

Ses vi til MiniTummel, så tilmeld dig når det passer lige her https://det-sansemotoriske-hus.planway.com

Det er muligt at betale pr. gang eller købe et klippekort.

Man tilmelder sig når det passer ind i netop jeres dagsrytme og kalender. Så man betaler kun for de gange man deltager.

For spørgsmål og mere info kontakt Mette på info@detsansemotoriskehus.dk

Fredag lille sal kl. 10.00-10.45 start 10/9-21 70 kr pr. gang eller mulighed for klippekort

Tilmeld/Læs mere - (1)

Tumlastik 1-5 år (Tumla)

Tumlastik 1-5 år.

Er du hjemmegående mor, far, bedste, så er der her et super tilbud til dig og din guldklump.

Tumlastik er bevægelse, leg og sansestimulering, som styrker barnets udvikling.

Målet er at udvikle barnets sanser, grundmotorik og finmotorik. Vi vil styrke barnets koncentration og støtte barnets sproglige udvikling. Alt sammen i trygge rammer og i samspil med andre børn.

Der vil blive introduceret nye sange, lege og øvelser løbende, men i barnets tempo, barnet skal opleve tryghed og glæde ved at bevæge sig.
Aktiviteterne på alle hold tilrettelægges efter børnenes udviklingstrin.

Dette hold udbydes i samarbejde med Mette Aagaard. Mette driver Det Sansemotoriske Hus i Køge, hvor der udbydes Sansemotorik til mødregrupper og på mindre hold, træning til motoriskudfordrede børn samt børneyoga. Mette er uddannet lærer, sanseterapeut og instruktør i baby/børnegymnastik. Hun har stor erfaring i at undervise og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børns læring og motoriske udvikling.

For at deltage på dette hold, skal man have en medlemsprofil hos gymnastikforeningen.

Ses vi til Tumlastik, så tilmeld dig når det passer lige her https://det-sansemotoriske-hus.planway.com

Det er muligt at betale pr. gang eller købe et klippekort.

Man tilmelder sig når det passer ind i netop jeres dagsrytme og kalender. Så man betaler kun for de gange man deltager.

For spørgsmål og mere info kontakt Mette på info@detsansemotoriskehus.dk

Fredag lille sal kl. 11.00-11.45 start 10/9-21 70 kr. pr. gang eller mulighed for klippekort

 

 

Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior Nord 13-17 år (JUN)

Dette er et lukket hold og man skal udtages for at komme på.

Stevns Idrætsefterskole Mandag kl. 18.15-20.15

Tilmeld/Læs mere - (1)

Sponsorer