Efterår 2021 til Forår/Sommer 30.08.2021  -  26.06.2022
Vejledning

Mor/far/bedste og barn, 1-3 år (MFB)
Holdet er for børn fra 1-3 år - forudsat at barnet kan gå. På dette hold skal vi lege, løbe stærkt, danse, kravle på redskaber og meget mere. Tag din far, mor eller bedsteforælder med og kom og få brændt en masse krudt af og hav det sjovt. Både børn og voksne skal komme i gymnastik/træningstøj hver gang.
 
Tirsdag Hal 2 kl. 17.30-18.30 31/8-21
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Far/mand og barn 3-5 år (FMB)

Holdet er baseret på højt humør, leg, øvelser, redskabsbaner og lidt akrobatik. Der vil være masser af: hop, spring, løb, kolbøtter osv. så husk træningstøj også til far/mand hver gang. Øvelser og redskabsbaner vil være med inspiration fra springgymnastikkens helt spæde start og danne grundlag for senere hold og sport. Traditionen tro har mødre/kvinder INGEN AGDANG.

Fredag Hal 2 kl. 17.10-18.10 start 3/9-20

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spillopperne 3-4 år (LOP)
Spilopperne er holdet for dig, der gerne vil gå til gymnastik uden at have mor eller far med. Vi skal danse, synge, løbe, krybe, kravle, trille, rulle, hinke, hoppe og bare give den gas på en masse redskaber. Det vil være muligt for forældrene at være i hallen de først 3 gange.
 
Tirsdag Hal 2 kl. 16.30-17.20 start 31/8-20
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Krudtuglerne 5-6 år (UGLE)
Holdet er for drenge og piger fra 5-6 år. Vi skal prøve kræfter med vores kroppe, balance, smidighed, bevægelse og gymnastiske øvelser også se hvad det kan udvikle sig til. Det bliver en spændende rejse og jeg glæder mig til at se jer.
 
Mandag Hal 2 kl. 16.30-17.30 start 308/-21
 
Instruktør.: Lea Frydenlund
                
                             
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans 3-4. klasse (DS3-4)
Går du i 3-4. klasse og elsker at danse, eller gerne vil lære at danse, er dette hold helt perfekt til dig. Vi skal have det sjovt mens vi lære nogle danse/serier. Holdet er for alle som er klar på dans. 
Der kan være udgifter til dragter.
 
Tirsdag lille sal kl. 17.00-17.50  start 31/8-21
  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dans 5-6. klasse (DS5-6)
Vi er 2 erfarne dansepiger som har danset meget gennem årene og på flere forskellige hold. Vi ønsker derfor at dele den fantastiske danse rejse med jer piger. Vi skal lære at danse de forskellige stilarter, så vi i slutningen af sæsonen har de bedste dansestjerner. Husk det gode humør, og gør jer klar til den bedste dans. Vi glæder os til at danse med jer. Der kan være udgifter til dragter.

Tirsdag Lille sal kl. 18.00-18.50 start 31/8-21

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring 1-2.klasse (SP01)

Er du en frisk dreng eller pige fra 1 eller 2. klasse, som har lyst til at springe på redskaber, så er dette holdet for dig. Vi skal lave sjove spring på alle de forskellige redskaber og lege mange sjove lege. Vi glæder os til at se masser af friske springgymnaster. 

Onsdag Hal 2 kl. 17.30-18.50 start 1/9-21

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring 3-5. klasse (SP02)

Holdet er for drenge og piger, der gerne vil springe og have det sjovt med gymnastik. Vi skal lave god grundtræning, springgymnastik, spring på redskaber, samt rotationer i luften og en rytmisk serie til opvisning. Holdet træner frem til DGI sommeropvisning i midt juni. Der kan komme extra udgifter til dragter.

Torsdag Hal 2 kl. 17.00-18.20 start 2/9-21 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Spring 6-9. klasse (SP03)

Spring 6-9. klasse er et hold der fokuserer på at udvikle sig ikke kun springmæssigt men også rytme. Vi er 2 drenge Zion og Oscar der begge lige har afsluttet 2 år på Gymnastikefterskolen Stevns. Vi vil gerne lære jer en masse fede serier og nogle nice spring, som i skal ud og vise til forskellige opvisninger. Vi kommer til at fokusere meget på at få alt til at se godt ude og lave det fedt. Vi kommer til at springe en hel masse, lave en masse feder serier og bare ha det mega sjovt. Vi håber i vil være med til at dele den her fede oplevelse med os. Holdet træner frem til DGI sommeropvisning midt juni.

Der kan være extra udgifter til dragter 

Tirsdag Hal 2 kl. 18.30-19.50 start 31/8-21


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Yoga Mindfulness (YO2)

Jeg underviser den blide yoga mindfulness med stor fokus på indre ro og dybe vejrtrækninger. Min yoga form er set som en behandlingsform, hvori jeg giver konkrete redskaber hver gang til at opbygge en go, sund og stærk krop med indre ro, tid til vejrtrækning, stilhed, reflektion, sundhed indefra. Læren om at give slip, synke ud af hovedets 60-80.000 tanker og ned i kroppen. Jeg guider dig. Og motiverer dig til at lære at bruge vejrtrækningen bevidst. Gennem brug af vejrtrækningen kan sygdom, stress og smerte i kroppen formindskes og endda helt undgåes! Øvelserne stammer fra Hatha Yoga og muskel afspænding, vejrtrækning, meditation, krops kontakt og kropsholdning og en dybere forståelse for din egen krop og dens sprog.

Bliv ven med din krop gennem yoga, vejrtrækning, meditation og læren om og brugen af mindfulness i din hverdag! Namaste

Onsdag Lille Sal kl. 19.10-20.30 start 1/9-21
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Yoga (YO1)

En time fyldt med træning, nærvær, nydelsesfuld yoga, bevægelse, afspænding og mindfulness. Sat sammen med vejrtrækningen. Du behøver ingen erfaring for at kunne deltage. Jeg skræddersyer træningen til dig, til holdet med lethed - flow og bevægelse i et nydelsesfyldt tempo, gjort på en måde der er tilpasset holdet. Vi begynder med åndedræts - og vejrtræknings øvelser, tilsat blide yoga øvelser gjort i et behageligt tempo. Her er der plads til dig. Til dine udfordringer i såvel krop som sjæl. Øvelserne er blide og skånsomme. Vi vil være liggende og siddende i støttende stillinger. Afslutningsvis vil der være en skøn mindfulness meditation hvor jeg guider dig igennem. Min yogaform gør det muligt for dig at tilpasse din krop og dine behov. Jeg ser dig, lytter til dig. Jeg rummer dig. Jeg forstår dig. Jeg tager hånd om dig. Jeg vil være lyttende, nærværende og opmærksom på dig. Du får tid til at tune ind, lytte til og mærke din krop gennem min yoga. Her er der plads til Dig

Onsdag Lille Sal kl. 18.00-19.00 start 1/9-21

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Dancefitness (DAF)

Dance Fitness er en skøn blanding af forskellige dansearter: disco, latin, swing, hip hop og hvad vi ellers lige finder i danseskoene. Vi starter med at varme lørdags-morgenkroppen op, men er hurtigt på benene. Derefter handler det om benarbejde til god musik, og ja, vi tager også arme i brug, så regn med at blive motorisk udfordret på den gode måde. Oftest ender det i et grin, og så prøver vi igen, indtil vi køler ned, strækker ud og er klar til weekendens øvrige gøremål, med en varm krop og en følelse af momentalt overskud.

Lørdag Lille Sal kl. 9.00-10-00 start 4/9-21 pris 30 kr. pr. gang
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

X-Fit x 2 (XFIT)
X-fit er et CrossFit inspireret mix-hold til dig, som ønsker at komme i form - eller blot forbedre din nuværende form. Træningen består af varierende funktionelle øvelser, som udføres primært ved brug af egen kropsvægt. Der lægges vægt på kroppens mobilitet, stabilitet/kernestyrke, balance, dynamisk styrke samt eksplosionskraft og udholdenhed. Træningsformen tager hensyn til deltagernes forskellige fysiske udgangspunkt, herunder deltagere med skader - så alle kan være med og profitere! 
 
Mandag Hal 2 kl. 17.45-19.15 start 30/8-21 
Lørdag Hal 2 kl. 08.00-09.30 start 5/9-21
Ved afbud gives sms-besked til Diana på 40965957 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Functional Crossfit for mænd (FC)

Med inspiration fra CrossFit, cirkeltræning og gymnastikken er ambitionen at skabe et hold for MÆND, hvor kondition, styrke og balance bliver trænet, samtidig med vi har det sjovt. Så hvis du ønsker at komme i bedre form, styrke muskulaturen og få pulsen op, så er dette hold stedet for dig. ALLE kan være med.

Torsdag Hal 2 kl. 20.00-21.20 start 2/9-21

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Kickboksning 7-17 år (CKjun)

Combat/Kickboksning 7-17 år

Efter stor succes på voksen holdet Combat/Circuit åbner AIK Gymnastik op for Combat/Kickboksning for et hold 7-17 år.                                                                    Piger og drenge, dette hold er særligt tilrettelagt børn og unge. Holdet henvender sig både til børn og unge, der gerne vil brænde noget krudt af på en sjov og anderledes måde, men også til dem, der er interesseret i at lære kampsport allerede fra en tidlig alder.

Undervisningen er en blanding af styrketræning og teknikker med slag og spark fra kickboksning.

Undervisningen foregår primært 2 og 2, så har man en god ven eller veninde er det oplagt at i begge kommer forbi og får en prøvetime.

Gennem denne træning får børn og unge opbygget selvtillid og disciplin, som de kan tage med sig til andre dele af deres liv. Jo længere tid de træner, og jo mere de falder for træningen, desto mere kan de tage med sig til senere brug. Der bliver altid lagt vægt på at spark og slag kun hører til i træningssalen her hos os. Det er det mentale, der kan tages i brug alle steder.

Det anbefales at de unge har egne handsker og benskinner med. 

Træner Kenneth Schiønnemann er tidligere amatør Kickbokser og uddannet massør, så der er stor fokus på at minimere skader samt opbygge en form hvor kroppen kan følge med.

Søndag lille sal kl. 9.00-10.30 start 5/9-21 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior 65+ m/k (SEN65)

Seniorhold er for alle 65+ som ønsker at bevæge sig mere og komme i bedre form. Holdet trænes af en fysioterapeut med flere års erfaring i holdtræning. Der er derfor plads til alle, lige meget om har småskavanker eller brug for mange pauser, da der er mulighed for at få alternative øvelser hvis nogle ikke duer. Fokus er, at træningen skal være sjov, men effektiv og det er vigtigt vi kommer hele kroppen igennem.

Træningen er bygget op så vi varmer op fælles og herefter trænes der efter cirkeltræningsprincip på poster som består af styrketræningsøvelser, samt øvelser hvor fokus er at få pulsen op. Vi slutter af med afspænding og balancetræning.

Da træning skal være hyggeligt, er der efterfølgende kaffe og hyggesnak ovenpå.

Sted Lille sal Onsdag kl.10.00-11.00 start 1/9-21


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Step og Styrke (STEP)

Step og Styrke er for dig, der ønsker at forbedre din kondition og styrke. Vi træner koordination på steppen, styrke og konditionstræning med høj intensitet. Step-koreografien bygges langsomt op (en fordel at kende til step) og sværhedsgraden øges gradvist. Vi bruger forskellige redskaber, f.eks. elastikker, bodybars og håndvægte til styrkedelen.

Mandag Lille sal kl. 17.15-18.15 start 31/8-21 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Circut tirsdag (CB-ti)

I Combat/Circuit har vi elementer med fra kickboxing, Thai-Bo og boksetræning. Vi træner sparke og bokse tekniker samt intensiv konditionstræning. Der vil IKKE være sparring mellem hinanden, men en del af træningen kan godt foregå 2 & 2. Vi træner på/med sandsække, sparke pads, vægte, elastikker, bodybars, kettlebells osv. 

Holdet henvender sig til alle der ønsker, at få sved på panden, styrke balancen, bedre styrke/kondition samt selvtillid. Vi starter fra bunden og bygger langsomt op.

Tirsdag Lille sal kl. 19.00-20.20 start 31/8-21
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Circut torsdag (CB-to)

I Combat/Circuit har vi elementer med fra kickboxing, Thai-Bo og boksetræning. Vi træner sparke og bokse tekniker samt intensiv konditionstræning. Der vil IKKE være sparring mellem hinanden, men en del af træningen kan godt foregå 2 & 2. Vi træner på/med sandsække, sparke pads, vægte, elastikker, bodybars, kettlebells osv. 

Holdet henvender sig til alle der ønsker, at få sved på panden, styrke balancen, bedre styrke/kondition samt selvtillid. Vi starter fra bunden og bygger langsomt op.

Torsdag Lille sal kl. 19.00-20.20 start 2/9-21
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

X-fit Mandag (XfitM)
X-fit Mandag er for dig der kun kan træne om Mandagen.
X-Fit er et CrossFit inspireret mix-hold til dig, som ønsker at komme i form - eller blot forbedre din nuværende form. Træningen består af varierende funktionelle øvelser, som udføres primært ved brug af egen kropsvægt. Der lægges vægt på kroppens mobilitet, stabilitet/kernestyrke, balance, dynamisk styrke samt eksplosionskraft og udholdenhed. Træningsformen tager hensyn til deltagernes forskellige fysiske udgangspunkt, herunder deltagere med skader - så alle kan være med og profitere! 
 
Mandag Hal 2 kl. 17.45-19.15 start 30/8-21
Ved afbud gives sms-besked til Diana på 40965957 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

X-Fit Lørdag (XfitL)
X-fit LØRDAG er for dig der kun kan træne om Lørdagen.
X-Fit er et CrossFit inspireret mix-hold til dig, som ønsker at komme i form - eller blot forbedre din nuværende form. Træning består af varierende funktionelle øvelser, som udføres primært ved brug af egen kropsvægt. Der lægges vægt på kroppens mobilitet, stabilitet/kernestyrke, balance, dynamisk styrke samt eksplosionskraft og udholdenhed. Træningsformen tager hensyn til deltagernes forskellige fysiske udgangspunkt, herunder deltagere med skader - så alle kan være med og profitere! 
 
Lørdag Hal 2 kl. 08.00-09.30 start 5/9-21
Ved afbud gives sms-besked til Diana på 40965957 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dame Rytme 25+ (DRYT)

Rytme, musik og bevægelse

I rytmisk gymnastik udvikler du din kropsbevidsthed og udfordre din motorik, det giver motion og udfordringer.

På holdet vil vi arbejde med alt fra bevægelse, styrke, balance, smidighed og lave små sammensatte serier til udfordrende koreografier. Holdet er for dig der er vild med rytmisk gymnastik, holdånd, fællesskab, grin og latter. Vi vil sammen på holdet arbejde frem mod en opvisning, hvor vi får hele sæsonens program til at kulminere. Holdet er for alle der har lysten til at lave rytmegymnastik, begynder som øvede og med eller uden benvarmere. Det er ikke et krav at deltage til opvisning så kom og vær med. Der kan være udgifter til dragter og extra træninger.

Torsdag Hal 2 kl. 18.30-19.50 start 2/9-21


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Combat/Circut x 2 (CB-x2)

I Combat/Circuit har vi elementer med fra kickboxing, Thai-Bo og boksetræning. Vi træner sparke og bokse tekniker samt intensiv konditionstræning. Der vil IKKE være sparring mellem hinanden, men en del af træningen kan godt foregå 2 & 2. Vi træner på/med sandsække, sparke pads, vægte, elastikker, bodybars, kettlebells osv. 

Holdet henvender sig til alle der ønsker, at få sved på panden, styrke balancen, bedre styrke/kondition samt selvtillid. Vi starter fra bunden og bygger langsomt op.

Tirsdag Lille sal kl. 19.00-20.20 start 31/8-21                                                      Torsdag Lille sal kl. 19.00-20.20
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

MiniTummel 2-12 måneder (MiniT)

MiniTummel – 2-12 måneder

Er du på barsel og savner inspiration til aktiviteter med din lille, så læs videre her.

MiniTummel er bevægelse, leg og sansestimulering, hvor vi udvikler babyernes motorik og har særligt fokus på deres 3 primærsanser, balance, muskel/led og følesansen.

Aktiviteterne tilrettelægges efter børnenes udviklingstrin og alt foregår i tæt kontakt med mor/far.

Dette hold udbydes i samarbejde med Mette Aagaard. Mette driver Det Sansemotoriske Hus i Køge, hvor der udbydes Sansemotorik til mødregrupper og på mindre hold, træning til motoriskudfordrede børn samt børneyoga. Mette er uddannet lærer, sanseterapeut og instruktør i baby/børnegymnastik. Hun har stor erfaring i at undervise og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børns læring og motoriske udvikling.

For at deltage på dette hold, skal man have en medlemsprofil hos gymnastikforeningen.

Ses vi til MiniTummel, så tilmeld dig når det passer lige her https://det-sansemotoriske-hus.planway.com

Det er muligt at betale pr. gang eller købe et klippekort.

Man tilmelder sig når det passer ind i netop jeres dagsrytme og kalender. Så man betaler kun for de gange man deltager.

For spørgsmål og mere info kontakt Mette på info@detsansemotoriskehus.dk

Fredag lille sal kl. 10.00-10.45 start 10/9-21 70 kr pr. gang eller mulighed for klippekort

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Tumlastik 1-5 år (Tumla)

Tumlastik 1-5 år.

Er du hjemmegående mor, far, bedste, så er der her et super tilbud til dig og din guldklump.

Tumlastik er bevægelse, leg og sansestimulering, som styrker barnets udvikling.

Målet er at udvikle barnets sanser, grundmotorik og finmotorik. Vi vil styrke barnets koncentration og støtte barnets sproglige udvikling. Alt sammen i trygge rammer og i samspil med andre børn.

Der vil blive introduceret nye sange, lege og øvelser løbende, men i barnets tempo, barnet skal opleve tryghed og glæde ved at bevæge sig.
Aktiviteterne på alle hold tilrettelægges efter børnenes udviklingstrin.

Dette hold udbydes i samarbejde med Mette Aagaard. Mette driver Det Sansemotoriske Hus i Køge, hvor der udbydes Sansemotorik til mødregrupper og på mindre hold, træning til motoriskudfordrede børn samt børneyoga. Mette er uddannet lærer, sanseterapeut og instruktør i baby/børnegymnastik. Hun har stor erfaring i at undervise og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børns læring og motoriske udvikling.

For at deltage på dette hold, skal man have en medlemsprofil hos gymnastikforeningen.

Ses vi til Tumlastik, så tilmeld dig når det passer lige her https://det-sansemotoriske-hus.planway.com

Det er muligt at betale pr. gang eller købe et klippekort.

Man tilmelder sig når det passer ind i netop jeres dagsrytme og kalender. Så man betaler kun for de gange man deltager.

For spørgsmål og mere info kontakt Mette på info@detsansemotoriskehus.dk

Fredag lille sal kl. 11.00-11.45 start 10/9-21 70 kr. pr. gang eller mulighed for klippekort

 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Morgen Bevægelse (MBV)

MorgenBevægelse

Holdet er for dig der ønsker at starte dagen med en mental pause, så du kan øge dit mentale fokus resten af dagen. Vi bevæger os i 30 min, og her skal vi både igennem opvarmning, grounding, 4-5 store øvelser hvor vi aktiverer flere muskelgrupper af gangen, nedvarmning og et par minutters mindfulness. Du kan med fordel kombinere holdet med en løbetur/cykling  til og fra træning. HUSK tøj efter vejret og som du kan bevæge dig i.

Vi mødes på musikpladsen i Solgårdsparken kl. 07.00 

Opstartsdato 28. oktober. kr. 25 pr. gang 

Instruktør Katrin Aabling-Thomsen

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Eftermiddags Bevægelse (EBV)

EftermiddagsBevægelse

Savner du tid til mere bevægelse, men har svært ved at presse det ind i en travl hverdag? Så er eftermiddagsbevægelse noget for dig. Vi træner i 30 min og bruger tiden på at varme op, træne 4 -5 øvelser hvor vi har fokus på enten puls eller styrke. Vi slutter af med nedvarmning og et par minutters mindfulness. Du kan med fordel kombinere holdet med en løbetur/cykling til og fra træning, eller deltage imens børnene er til fodbold eller gymnastik. HUSK tøj efter vejret og som du kan bevæge dig i. 

Vi mødes på udendørsbanen ved Strøbyhallen kl. 17.00

Opstartsdato 28. oktober. kr. 25 pr. gang 

Instruktør Katrin Aabling-Thomsen

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

GravidBevægelse (GrB)

Et hold med fokus på at få bevæget den gravide krop ud fra hvad der er muligt lige nu. Kroppen ændrer sig hele tiden under en graviditet og derfor er fleksibilitet i øvelser hovedfokus på dette hold. Her handler det primært om at vedligeholde så megen funktion og styrke som muligt, samt forberede krop og sind på den kommende fødsel. Holdet er for dig der har en uproblematisk graviditet og som ønsker et rum hvor der ydes støtte og vejledning til at få bevæget dig som meget som muligt hele vejen igennem graviditeten. Vi træner sammen, men ikke nødvendigvis de samme øvelser. Alle får deres eget program som ændres undervejs efter behov. Holdet varetages af en fysioterapeut, og efter hver træning er der sat 40 min af til en snak med efterfødselsdoula og ammevejleder, som vil hjælpe dig med at blive forberedt på den første tid efter fødslen. Holdet tænkes derfor at være mest relevant for gravide i 3. trimester.

Torsdag Lille sal kl. 17.50-19.30 Start  d. 6/1-22 forløbet varer 6 uger. 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Junior Nord 13-17 år (JUN)

Dette er et lukket hold og man skal udtages for at komme på.

Stevns Idrætsefterskole Mandag kl. 18.15-20.15

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Sponsorer