Instruktør
Anders Juel-Winther
Anders startede som instruktør på far/mand/barn og har også tidligere gået på holdet. Anders startede Herreholdet, som nu kører med fuld skrue. Anders er hvert år på forskellige kurser for at hente ny inspiration til holdet.

Anette Mortensen

Anette har trænet alle aldersklasser, fra børn over unge til voksne, og har været på Ollerup Gymnastikhøjskole, hvor hun tog sin gymnastikuddannelse. Anette arbejder som ergoterapeut, og har haft Skigymnastikholdet gennem mange år.

Anja Schiønnemann
Camille Simonsen
Børneyoga instruktør
Esben Jørgensen

Esben er træner på far/barn-holdet.

Esben har gennem flere sæsoner selv gået på holdet og vil i den kommende sæson være instruktør på holdet.

Henrik Brink-Olesen
Henrik har været med på Far/Barn-holdet af flere omgange, og i år er det Henrik, der står i spidsen for holdet.
Henrik Brehm Pedersen
Henrik er instruktør på spring 2.-4. klasse.
Irene Krogager
Jane Nielsen
Jane har undervist på springhold og børnehold, og er selv aktiv gymnast. Jane har uddannet sig til springsikker instruktør. Hun er instruktør på Krudtuglerne.
Lene Christensen

Lene har tidligere været formand for, og mangeårigt bestyrelsesmedlem i AIK 65 gymnastik.

Hun er uddannet gymnastikinstruktør fra Ollerup gymnastikhøjskole og har dyrket og instrueret gymnastik gennem mange år.

Mads N. Thrane
Mads var hjælper sidste sæson på springhold og forsætter i år som hjælper på Spring 2.-3. Klasse.
Martin Schøn
Martin har gået til gymnastik i mange år, har gået på Gymnastikefterskolen Stevns og er nu instruktør på Spring 5.-9. klasse.
Oliver Malmberg

Oliver har gået til gymnastik i mange år, har gået på Gymnastikefterskolen Stevns og er nu instruktør på Spring 2.-4. klasse.

Pernille Basballe
Pernille startede i AIK som 2-årig og har været konkurrencegymnast, springinstruktør og på DGI Præstø Amts Junior- samt Senior repræsentationshold, inden hun nu er instruktør på Mor/Far/Bedste og Barn-holdet.
Rune Nielsen
Rune har været aktiv gymnastik i mange år og er nu instruktør på Spring 0.-1. klasse.
Sofie Klem
Sofie har gået til gymnastik igennem flere år, og har været hjælpeinstruktør og instruktør flere år i foreningen. Sofie har været afsted på flere kurser og i år skal hun have dans 3.-4. klasse og 5.-6. klasse sammen med Thea.

Susanne Beck Kimman
Susanne har haft Step i flere år, og holdet har tidligere været udtaget til DGI storstrømmens gallaaften. Susanne er certificeret Zumba og Dance Fitness instruktør, og tager desuden løbende inspirationskurser. Igen i år har Susanne Dance Fitness.
Suzi Olsen
Suzi Gunn Olsen, er ny i AIK65 Gymnastik, Suzi er vores nye Yogalærer
Thea Hvid Nielsen

Thea har gået til gymnastik i flere år, og har været hjælpeinstruktør på Spillopperne. Thea har danset selv på Showholdet. I år har Thea selv Dans 3.-4. klasse og Dans 5.-6. klasse sammen med Sofie.

Viktoria Karas
Viktoria er ny instruktør i AIK65  og er på spring 5-9. klasse
Hjælpeinstruktør
Dagmar Karas
Josephine Lykke Dollerup
Julie Torp Friis-Jensen
Sara Louise Nielsen
Sara Louise er selv aktiv springgymnast, har tidligere været hjælper på Spillopperne og er nu hjælper på Krudtuglerne.
Afkrydser
Henrik Brehm Pedersen
Henrik er instruktør på spring 2.-4. klasse.
Forældrehjælper
Charlotte Bohnsen
Jakob Johansen
Jeanette Carlsson
Katy Andersen-Young
Thomas Driberg
Thomas er hjælpetræner på Spring 0.-1. klasse.