Info
Krudtuglerne
Holdet er for drenge og piger fra årgang 2017 0g 2018. Vi skal prøve kræfter med vores kroppe, balance, smidighed, bevægelse og gymnastiske øvelser også se hvad det kan udvikle sig til. Det bliver en spændende rejse og jeg glæder mig til at se jer.

Mor/far/bedste og barn

Holdet er for børn fra 1-3 år - forudsat at barnet kan gå. På dette hold skal vi lege, løbe stærkt, danse, kravle på redskaber og meget mere. Tag din far, mor eller bedsteforælder med og kom og få brændt en masse krudt af og hav det sjovt. Både børn og voksne skal komme i gymnastik/træningstøj hver gang.

Vi mangler instruktører til Mor/far/bedste og barn og kan desværre ikke åbne for tilmelding før vi har det på plads, er du interesseret i at blev instruktør på dette hold eller kender nogen så kontakt os :).

Spilopperne 3-4 år

Spilopperne er holdet for dig, der gerne vil gå til gymnastik uden at have mor eller far med. Vi skal danse, synge, løbe, krybe, kravle, trille, rulle, hinke, hoppe og bare give den gas på en masse redskaber. Det vil være muligt for forældrene at være i hallen de først 3 gange.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Strøbyhallen/Hal2

Hold i dag

Instagram