Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

Kære alle gymnaster

Fredag kom de nye retningslinjer vedr. Covid 19, dette får indflydelse på vores gymnastiktræning, vi vil her komme med det vi ser som aktuelt for vores hold.

For hold med gymnaster under 21 år gælder følgendeForældre skal bære mundbind fra man ankommer til Strøby Idrætscenter, og til man kommer til den aktivitet man skal deltage i. Under selve udøvelsen, er der ikke krav om mundbind/visir. Børn under 12 år skal ikke bære mundbind. Sidder man ned og kigger ned i hallen, er der ikke krav om mundbind, men der gælder forsamlingsforbuddet på 10

For hold med gymnaster over 21 år gælder følgendeMan skal bære mundbind fra man ankommer til Strøby Idrætscenter, og til man ankommer til den aktivitet man skal deltage i. Under selve udøvelsen er der ikke krav om mundbind/visir, sidder man ned er der ikke krav om mundbind. Der må ikke være mere end 10 udøvere på holdet. De voksenhold der bliver berørt, vil få besked på mail eller sms af den instruktør der har holdet. Vi håber at disse restriktioner kun gælder til og med november.

For hold som har gymnaster under 21 år men har forældre med gælder følgende: Forældre skal bære mundbind fra man ankommer til Strøby Idrætscenter, og til man kommer til den aktivitet man skal deltage i. Under selve udøvelsen, er der ikke krav om mundbind/visir. Det er tilladt at deltage i træningen selvom man er over 21 da det kræver en forælder som støtte til barnet.

I gymnastikforeningens bestyrelse håber vi at I vil hjælpe instruktørerne med at få overholdt alle de nye regler, og passer på hinanden, bliver hjemme hvis man føler sig syg og husker at holde afstand og spritte af.

Hvis du vil vide mere, så kan du finde retningslinjerne på kulturministeriets hjemmeside.

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik
Vi er en forening med cirka 450 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Info om anvendelse af billeder
Vær opmærksom på, at AIK 65 Strøby Gymnastik forbeholder sig ret til at anvende situationsbilleder fra foreningens hjemmeopvisning på hjemmesiden. Ved henvendelse til foreningens bestyrelse imødekommes en persons ønske om at fjerne et givent billede fra hjemmesiden igen.