Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

Tilmeldingen til Spring & Dans SommerCamp er åben
AIK Spring & Dans SommerCamp er et helt nyt koncept i AIK Gymnastik og vil byde på en masse sjove oplevelser, nye bekendtskaber og selvfølgelig masser af spring og dans.

Campen er med én overnatning, er for 11-18-årige piger og drenge, koster 200 kr. per person og afholdes i Strøbyhallen den 9. august kl. 16:00 til den 10. august 2019 kl. 12:30. Tilmeld dig via "Event" i topmenuen - tilmeldingsfristen er den 8. juli.

Tilmelding til næste sæson
Tilmeldingen til den nye sæson åbner her på hjemmesiden tirsdag den 20. august 2019 kl. 20.00.

Tilmeldingen til forårs-/sommerhold er åben
Gå ind på ”Event” i topmenuen og vælg mellem:

- Dance Fitness
- Step og Styrke
- Forårs Yoga
- Forårs Thai Bo
- Forårs Dans 3.-5. klasse
- Forårs Spring 1.-2. klasse
- Forårs Spring 5.-9. klasse
- Functional Crossfit for mænd
- X-fit onsdag
- X-fit lørdag
- Mor & Baby Puls/Stram op tilmelding under hold

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik
Vi er en forening med cirka 450 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Info om anvendelse af billeder
Vær opmærksom på, at AIK 65 Strøby Gymnastik forbeholder sig ret til at anvende situationsbilleder fra foreningens hjemmeopvisning på hjemmesiden. Ved henvendelse til foreningens bestyrelse imødekommes en persons ønske om at fjerne et givent billede fra hjemmesiden igen.