Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

TILMELDINGEN ER ÅBEN

Man må gerne komme og prøve hold gratis inden man tilmelder sig, dog skal man medbringe en seddel med sit navn og mobil, som afleveres til instruktør, i tilfælde af smitte skal vi kunne kontakte alle der har været til træning

Vi mangler en træner til mor/far/bedste/barn
Kunne du tænke dig at høre mere så kontakt Henrik Brehm 40865577 eller Dorte 22486232.
Der er mulighed for sparring til holdet og uddannelse.

Tilmelding til prøvetræning på DGI Storstrømmen landsdelshold er åben
du finder det under EVENT

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik
Vi er en forening med cirka 450 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Info om anvendelse af billeder
Vær opmærksom på, at AIK 65 Strøby Gymnastik forbeholder sig ret til at anvende situationsbilleder fra foreningens hjemmeopvisning på hjemmesiden. Ved henvendelse til foreningens bestyrelse imødekommes en persons ønske om at fjerne et givent billede fra hjemmesiden igen.