Velkommen til AIK 65 Strøby Gymnastik

Tilmelding til sæsonen 2019/20
Tilmeldingen til den nye sæson er åben - tilmelding foregår via den firkantede boks "Holdtilmelding" nederst på siden.

NB. Login-funktionen er til højre - klik på den store, grønne pil, skriv brugernavn og adgangskode og klik derefter på "LOG IND".

Kort om AIK 65 Strøby Gymnastik
Vi er en forening med cirka 450 aktive medlemmer, der tilbyder gymnastik på alle niveauer til børn og voksne i alle aldre.

Både foreningens bestyrelse og instruktører arbejder målrettet for at skabe de allerbedste rammer for alle vores medlemmer.

På siden her finder du holdtilmelding, info om alle vores instruktører og bestyrelsesmedlemmer, kontaktinfo og meget mere. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Info om anvendelse af billeder
Vær opmærksom på, at AIK 65 Strøby Gymnastik forbeholder sig ret til at anvende situationsbilleder fra foreningens hjemmeopvisning på hjemmesiden. Ved henvendelse til foreningens bestyrelse imødekommes en persons ønske om at fjerne et givent billede fra hjemmesiden igen.