Evy Sampson
Beskrivelse

Jeg hedder Evy Sampson er 46 år 

Her er lidt om mig 

Jeg har brugt de seneste 22 år på arbejdet med fysisk og psykisk velvære. 

Til daglig er jeg personlig træner, aerobic & fitness instruktør. Jeg har desuden undervist yoga i 14 år, og jeg har haft eget yoga studie både i Køge og i Dragør. 

Jeg har undervist i både aquafitness og hot aqua yoga i Dragør svømmehal. 

 

Jeg begyndte min gymnastik karriere som 4 årig og dyrkede gymnastikken i 13 år både som elite og konkurrence Gymnast. Jeg er glad for at kunne tilbyde min undervisning og ekspertise indenfor træning, sundhed, velvære, glæde, positivitet,  overskud og indre ro, både psykisk og fysisk sammensat med mine personlige erfaringer indenfor arbejdet med krop, sind og ånd. 

Til dagligt underviser jeg i aerobic, fitness og  yoga mindfulness og har tidligere undervist børneyoga i både børnehave og i eget studie. 

Jeg underviser den blide Hatha yoga og mindfulness med stor fokus på Indre ro og dybe vejrtræninger. 

Min yoga form er set som en behandlingsform, hvori jeg giver konkrete redskaber hver gang til at opbygge en go, sund og stærk krop med indre ro, tid til vejrtrækning, stilhed & sundhed. 

Jeg forstår at arbejde med det enkelte menneske, og sætter mig ind i hver enkelt person jeg arbejder med og jeg giver en individuel session og behandling der passer lige præsic til den klient jeg sidder overfor. 

Jeg har 22 års erfaring i arbejdet med krop og sjæl som personlig Træner, aerobic & fitness instruktør, yoga underviser, og sundhedscoach med speciale i sundhed og smerte i kroppen og med formålet sundheden på et dybere plan.

 

Jeg indbyder til læren om og forståelsen for kroppen gennem leg, bevægelse, musik, meditation, mindfulness og arbejdet med vejrtrækning og nærvær. 

Se hele beskrivelsen

Sponsorer